Hjem Centralforeningen for stampersonel

CS medlemmer i aktion for En Løsning For Alle

Torsdag 12/04 2018 | Jane Munk

CS medlemmer fra tjenestesteder over hele landet samt Grønland har markeret, at de vil have en løsning i overenskomstforhandlingerne.

Overenskomstforhandlingerne er gået ind i en afgørende fase. Den 17. april er der deadline i Forligsinstitutionen, og er der ikke kommet en løsning inden da, er det næsten sikkert, at den frygtede konflikt bliver en realitet.

I den forbindelse havde fagbevægelsen torsdag startet en aktion på de sociale medier kaldt ’5 i 12’. Her blev danskere opfordret til at tage et fællesbillede med deres kollegaer, som derefter skulle deles på de sociale medier. Formålet med aktionen var at sende et signal til arbejdsgiverne om, at de offentligt ansatte vil en løsning for alle og undgå en konflikt.

Og det budskab var der flere CS medlemmer, der havde valgt at bakke op omkring. På følgende tjenestesteder havde man valgt at markere, at man ønsker en løsning i konflikten samt nogle ordentlige løn- og arbejdsvilkår.

Arktisk Kommando, Nuuk
Antvortskov Kaserne
COMSEC, Fighter Wing Skrydstrup
Flådestation Frederikshavn
Joint Movement and Transportation Organisation (JMTO), Karup
Veterancenteret Ringsted
Vordingborg Kaserne

Vi har samlet nogle af billederne herunder. Har I lavet noget lignende på jeres tjenestested, modtager vi også gerne jeres bidrag på jane@cs.dk.

Forhandlerne på statens område mødes lørdag, og findes der ikke en løsning her, begynder det at se sort ud. Forligsmand Mette Christensen har stadig mulighed for at udsætte forhandlingerne i 14 dage, men det sker kun, hvis hun ser en mulighed for at nå til en løsning med yderligere forhandling.   

  • Vordingborg Kaserne